U ovom članku ću predstavit svoju recenziju za sve popularniji proizvod od Essence kozmetike – What The Fake sjajilo za usne. 

Na ovaj proizvod sam slučajno naišla dok sam lutala kroz DM. Nedavno sam čitala nekoliko recenzija vezano za sve popularniji trend sjajila koji daju efekt povećanih usana. Odmah sam pomislila kako nije loša ideja isprobati takvo što i uvjeriti se sama u njegovu učinkovitost.

Ovo sjajilo ima svima poznat sastojak, koji može potaknuti nastajanje efekta uvećanih usana: to je hijaluronska kiselina. Ona kroz direktno apliciranje na usne izaziva efekt punijih usana radi toga što djeluje izuzetno hidratizirajuće.

Dobre strane

  • Hidratizira i njeguje
  • Ugodan miris
  • Vidljiv učinak

Loše strane

  • Peckanje
  • Kratko trajanje

Uz hijaluronsku kiselinu, ovo sjajilo je ispunjeno njegujućim vitaminom E. To sam shvatila kao Essence-ovu namjeru da ovaj proizvod ne bude upotrebljiv isključivo radi podizanja volumena.

Ovo njegujuće sjajilo za usne s hijaluronskom kiselinom ima poseban opis u DM internet trgovini:

”essence what the fake! PLUMPING sjajilo za usne je idealan izbor za pune, voluminozne usne. essence sjajilo za usne obogaćeno je hijaluronskom kiselinom i vitaminom E, vidljivo ujednačava male linije, čini usne punijima i iza sebe ostavlja prekrasan sjajni završetak. essence sjajilo za usne vlaži i ima ugodan učinak hlađenja. Ovo sjajilo je bez dodatka mikroplastike, parabena, PEG spojeva i mineralnih ulja.”

Essence What The Fake Sjajilo za usne: dojam i iskustvo

essence what the fake sjajilo za usne sjajilo sa hijaluronskom kiselinom

Miris je posebno osvježavajuć i podsjeća na mentol u kombinaciji sa drugim biljkama. Moram priznati da je miris meni osobno izuzetno ugodan i nije pretjeran, ali to je svakako stvar ukusa.

Tekstura je očekivano ljepljiva, kao što je to inače normalno kod sjajila. Vrlo je lako mazivo i ne morate nanijeti puno proizvoda kako biste postigli željeni efekt.

Nakon nanošenja proizvoda možete očekivati lagano peckanje radi efekta hlađenja pojedinih sastojaka, no to nije ništa za brigu, svakako je napomenuto i na samom pakiranju. Ako inače ne volite učinke hlađenja kod kozmetike, onda vam ne bih preporučila ovaj proizvod. Razlog je to što taj efekt ne možete ukloniti, a nije ni preslab. Prođe nakon nekog vremena, ali peckanje je jače nego što biste očekivali.

Meni osobno učinak hlađenja ne smeta, čak naprotiv – daje mi poseban osjećaj svježine, kao da sam pojela bombon od mentola i slučajno zamazala usne s njim.

Potrebno je otprilike minuta dvije da dobijete već prve prikaze efekta ispunjavanja usana.

Moje iskustvo je takvo da bih rekla da ovo hijaluronsko sjajilo djeluje tako da nadraži rubove usana i oni s time poprime rumeniju boju. Tako vaše usne u konačnici dobiju ”puniji”, ”fake” izgled. Postoji nekoliko prirodnih metoda, poput korištenja pilinga od cimeta, kako bi se usne nadražile i izgledale voluminozne. Ovo bih poistovjetila s time.

Sama promjena nije toliko primjetna. Usne su voluminoznije za otprlike 20%.

Konačni efekt traje otprilike pola sata, ako ne i manje. No, ako se odlučite na održavanje efekta i poželite svakih pola sata premazati usne sa sjajilom, onda će efekt ostati i dugotrajnije – te može trajati i po nekoliko sati.

Sjaj traje malo kraće od samog učinka, ali čim on splasne možete očekivati da će s njim splasnuti i efekt uvećanja.

Rekla bih da je ovo sjajilo pogodno koristiti kao brzi i jeftini trik za postizanje učinka punijih usana. Dobar je kao dodatak za izlaske, kada ne želite previše naglasiti usne ali opet želite izgledati zavodljivo.

Voljela bih jedino da duže traje, ali sve u svemu testiranje ovog proizvoda je bilo pozitivno iskustvo. 

6.4

Sastojci

6.0/10

Tekstura/mazivost

5.0/10

Učinak

7.0/10

Cijena

10.0/10

Trajanje

4.0/10
//azoaltou.com/afu.php?zoneid=3618532

Komentiraj