U ovom članku ću predstaviti jedan noviji proizvod od marke Vaseline: Vaseline Healthy Hands Stronger Nails. Samo ime nam govori da je ova krema primjerena za njegu noktiju jednako koliko za njegu ruku.

Svoju kremu sam kupila u DM trgovini za 16.99 kuna. Cijena je veoma pristupačna i cijenovni rang kreme je otprilike kao jeftinije kreme od DM marki.

Ova krema je vrlo lake teksture i veoma brzo se upija. Radi jednostavnog pakiranja možete ju imati sa sobom u bilo kojem trenutku te ju koristiti kad god imate osjećaj da je to potrebno.

Dobre strane

  • Hidratizira
  • Brzo se suši
  • Ugodan miris
  • Djeluje na nokte
  • Pristupačna cijena
  • Nije masna krema

Loše strane

  • Velik broj kemikalija u sastojcima
  • Ne traje dugo

Ova krema ne ostavlja masni sloj na vašoj koži te radi toga je primjenjiva više puta kroz dan. Preporučila bih ju osobama koje traže brzu i efikasnu hidrataciju svoje kože kad god im to zatreba.

Vaseline na svojoj službenoj stranici obećava mekšu kožu i deset puta jače nokte bez osjećaja težine.

Vaseline Healthy Hands Stronger Nails: sastojci

Na poleđini proizvoda Vaseline je za ovu kremu istaknuo da je kombinacija vazelina i keratina.

Vazelin je nusproizvod rafiniranja ulja te se sa dodatnim pročiščavanjem dolazi do njegovog glavnog sastojka pod nazivom ”Petroleum jelly”. U kozmetičkoj industriji se koristi više od stoljeća. Od početka se vjerovalo u njegova ljekovita svojstva.

Što se tiče ove kreme, ona ima dugačku listu kemijskih sastojaka, prema tome važno je provjeriti ukoliko imate alergiju na jedan od njih:

Vaseline Healthy Hands Strong Nails

Ovaj proizvod na prvi pogled na ovu listu ima jako mali broj prirodnih sastojaka. Magnesium aluminium silicate je jedan od manje zapaženih. To je prirodna glina koja lako hidratizira te se radi toga koristi u kozmetičkoj industriji.

Zatim za izdvojiti imamo hidrolizirani keratin. On se inače dobiva iz ovčje vune. Na koži služi kao zaštita od štetnih vanjskih utjecaja.

Petrolatum se odnosi na glavni sastojak – petroleum jelly. Kod proizvoda za njegu kože koristi se kao barijera za održavanje vlažnosti, a kod proizvoda za njegu kose koristi se za njen sjaj i svilenkost.

Kolagen je jedan od bitnijih proteina koji je zastupljen u našem tijelu. Ima benefit u održavanju elastičnosti kože.

Citronellol je prirodni miris dobiven iz ulja različitih cvijetova, ponajviše cvijetova ruže. Proizvodima daje blagu citrusnu notu.

Vaseline Healthy Hands Strong Nails: isprobavanje

Krema dolazi u klasičnoj tubi nježno roze boje. Prilikom stavljanja proizvoda na kožu osjetila sam veoma blag i nježan miris. To moram pohvaliti jer on zna biti preintenzivan ili čak neugodan kod dosta krema za ruke.

Vaselinehealthyhandsstrongernails

Proizvod lako izlazi iz pakiranja jer je tekstura veoma rijetka i vodenasta. Na koži nema osjećaja težine i jako se lako upija – možete očekivati da će se krema upiti nakon nekoliko sekundi nakon nanošenja, čak i ako stavite malo poveću količinu.

Što se tiče sastava imam same riječi hvale. Krema je vrlo jednostavna za korištenje i ne ostavlja vašu kožu masnom. Iz tog razloga nije problem ako ju želite češće nanositi tijekom dana.

Djelotvornost također mogu potvrditi, ali bih također voljela napomenuti da je proizvod možda preblag za osobe koje imaju izuzetno suhu kožu. Vjerujem da u tom slučaju treba vremena da krema krene djelovati.

Koža mi uspije ostati mekana tijekom cijelog dana nakon jednog nanošenja kreme.

Moja koža je dosta suha, ponajviše kad su vremenski uvjeti nepovoljni za nju. Za ovaj proizvod mogu reći da je uslužan i momentalno djeluje, ne previše, ali dovoljno da izbjegnete osjećaj suhoće.

Vaseline Healthy Hands Stronger Nails krema za ruke

8.2

Sastojci

7.0/10

Tekstura/mazivost

10.0/10

Učinak

8.0/10

Cijena

9.0/10

Trajanje

7.0/10
//azoaltou.com/afu.php?zoneid=3618532

Komentiraj