U ovom članku predstavit ću vam svoju recenziju za jedan proizvod od Essence – Essence mousse puder. 

Ovaj Essence puder je skoro pa neprimjetan, lagan te bih ga preporučila svima koji žele srednje prekrivanje koje izgleda prirodno.

Preporučila bih da pri biranju nijanse isprobate svaki tester, iz razloga što nijanse sa većim brojevima su ponekad svjetlije ili različitog tona.

Za ovaj Essence puder imam samo riječi hvale. Vrlo je lagan, na koži se skoro pa ni ne osjeti. Jedan sloj je dovoljan za blago pokrivanje i koža se doima prirodno.

Garantiram da će vam koža disati. Za razliku od tekućih pudera, ovaj puder djeluje poput puderaste kreme u boji. Mogla bih reći da mi je i draži od BB krema što se tiče teksture.

Ovaj proizvod vam ne bih preporučila ukoliko želite i tražite proizvod koji vam garantira stopostotno prekrivanje.

Tekstura je lako maziva, i kako samo ime kaže, djeluje poput mousse-a na koži.

Dobre strane

  • Lako maziv
  • Pruža osjećaj lakoće na koži
  • Koža diše
  • Prilagođava se vašoj koži
  • Vrlo pristupačna cijena
  • Nemastan
  • Matt finish

Loše strane

  • Srednje-slabo prekrivanje

Essence mousse puder: isprobavanje

Ovaj puder dolazi u praktičnom malom pakiranju – okrugloj staklenci. Možete ga nabaviti po stalnoj cijeni od 30-35 kuna, što smatram da je vrlo pristupačna cijena s obzirom na ono što se dobiva.

Kada se poklopac makne, puder izgleda baš poput mekanog stisnutog mousse-a u staklenom pakiranju. Na dodir puder je svilenkast i skoro pa neprimjetan.

essence mousse puder essence puder mousse essence recenzija essence puder recenzija

Miris, prema mom mišljenju, nije primjetan. Mislim da se više osjeti ako stavite poveću količinu proizvoda na lice, ali onda s vremenom nestane i taj suptilan miris kozmetike.

Pri utrljavanju proizvoda imala sam osjećaj kao da stavljam puder u prahu na lice, u malo gušćem izdanju. Toliko je ovaj puder lagan i prozračan da me oduševio istog trena.

S ovim puderom dobivate prirodan i matt finish, kao što piše na samom proizvodu.

Preporučujem da nađete točnu boju koja paše boji vaše kože, bez obzira na lakoću ovog proizvoda. U protivnom vam puder neće pasati, kao što je to često i kod normalnih tekućih pudera.

Ovaj puder koristim već nekoliko mjeseci i mogu ga samo hvaliti. Moja koža je mješovita i nisam imala nikakvih loših reakcija na ovaj proizvod, tako da smatram da ga mogu koristiti i osobe sa masnijim tenom.

Ponekad ga koristim i kao korektor jer sasvim dovoljno pokriva nedostatke, a istovremeno dobivate osjećaj kao da nemate ni trunčicu šminke na licu.

Isprobajte sami i uvjerite se u čari ovog proizvoda! Svoje dojmove slobodno napišite u komentarima.

Bacite oko na ovu ponudu CC krema po zaista jeftinoj cijeni. Vrijedi probati! 

Essence Soft Touch Mousse puder

9.2

Sastojci

9.0/10

Tekstura/mazivost

10.0/10

Učinak

8.0/10

Cijena

10.0/10

Trajanje

9.0/10
//azoaltou.com/afu.php?zoneid=3618532

Komentiraj